Horizont událostí
Anotace: Samota duše 2024
V rádiu mluvil ornitolog
a líčil zoufalství
ptáků vysílených k smrti.
Nezažil to.
Drobečkové krmí.
Snaží se,
jak umí.
Zápal plic a bez potravy.
Ouha.
Smrt žádnou slzou se neukojí.
Snad modlitba trojí.
Spoušť přírodovědec
dusí v sobě.
Ty tvorové jsou blízcí.
Raději by umřel za ně.
Amen.
Je ptačí nebe?
Nelžete.
Musí být.
To oni měli též právo žít.
Přečteno 98x
Tipy 31
Poslední tipující: Paulín, IronDodo, mravenec, Emani, jort1, Jan Kacíř, MartinX, Marťas9, Anfádis, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)