Šedivá noci

Šedivá noci

Jak lidská lůza,

sprostá dnes múza!

Vzpomínka milá,

můj milý osude,

nikdy už nebude,

barevná víla.

 

Naivní duše má,

leží teď skolená,

na zemi v prachu,

úsměšek spatřila,

od té co patřila

tobě můj brachu.

 

Láska ta chemie,

nakonec zabije,

krásné ty chvíle.

Spálenou krajinou

půjdeš zas za jinou,

hledaje cíle.

 

Noc plná je vášní.

Venku déšť mrholí.

Prý že to přebolí!

Vzpomínky zvláštní!

 

Noc není černá,

Je šedá a prázdná,

Jak duše jednoho blázna,

Co zůstala věrná!

Autor MartinX, 26.09.2024
Přečteno 49x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Velice rád ... Pěkné ráno přeji.

26.09.2024 06:49:29 | MartinX

líbí

Děkuji mockrát s kočičkou mkinkou

26.09.2024 06:51:24 | mkinka

líbí

Děkuji za podporu na ráno a za veršíky.Krasny den

26.09.2024 06:44:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí