Jinovatka v trávě
bílá nevěsta
v mé hlavě
milá
do jehliček vpal mě
ať ta groteska že mám jen
skrytou žádost o výpalné
ve mě obtěžká
a vydá
třpyt
"umím si
představit
jak ho to zabolí
až budu zhášet
a bude sám
a vítr z rána
slíbí mu cokoli
bude se vznášet
a mimo klam"
jde bílá nevěsta v mé hlavě
smývá jinovatku v trávě
tklivá groteskou
že právě
skrytá dohořím
a pak se
vzdám
......Objevuji Tvoji poezii.....přečtu si při mých občasných návštěvách i další kousky......je to jako ponor do jiné dimenze.......Ji.
13.10.2024 20:33:30 | jitoush