posleDNÍ
Vypsat se tak ze svých trápení.
Vyspat se, ať se to zase změní.
S každym svým pádem, min a min sil mám vstat.
Chci se vzdát. Nechat se poddat.
Ať si mě celého semele.
Když je mi nejhůř, schoulim se sám pod deku do postele.
Čekám na pohlazení blízké, přitom nejbližším jsem si sám.
Aha, vždyť ale já se nepoznám.
Přisednu ke ztroskotanym vránám,
ty posleDNI sám sobě si nakládám.
Uvádam, ne nedotýkej se,
zlomim se v půl.
Privon pohlaď polib mě
Na půl mrtev,
neodcházej si stůj.
Ještě naposled zabojuj.
A kdyby náhodou, tak radši odpluj,
zvyknou si.
Srdce svých milých nezraňuj.
Vždyť si duševně chorý
To je celá ta tvá životní story.
No a
Svoboda mojich myšlenek mého slova.
Prásk. Tak už?
Ne?
Dělej výstřel znova.
Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
Přečteno 47x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, jort1, Ondra, Pettie, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)