VÍTR VÍ HOUBY
skončilo léto
ne vše v něm kvetlo
jaká bude asi zima...?
nejistou úvahu
přerušilo vyražené okno...
mrazivý vítr duje
ledové hroty bodá do tváří
ty třpytí se krásně
září jak démanty
do zoufalství v tváři
ronící rudé slzy
pak vítr ustal
zmizely démanty
zlzy však zůstaly
však jaká bude zima?
na to odpovědět je ještě příliš brzy
cit to teda mám
a rád ho rozdávám...děkuju moc šuměnko milá, že zase jsi mě navštívila...v
18.10.2024 20:19:40 | mapato
..tak se nech překvapit..:)
sladká nevědomost / dávala lidem cit
umět si poradit..
16.10.2024 14:53:29 | šuměnka
Zůstaly slzy a co bude je příliš brzy,ta čirá nevědomost mrzí.Odpovi v lednu sněhuláků fůra, teď jen poleno v kamnech šepotem clouma.
16.10.2024 14:31:44 | mkinka