Přečetla jsem a opět velmi hluboké i citlivé. Báseň se dotýká až na kost mezilidských vztahů a rezonuje každým. Jsem ráda, že jsem se přihlásila, už díky Tvé poezii. Nadchne a člověk se zastaví i tiše pouští do sebe.
Objímám a přeji z virtuálního světa vše krásné a posílám paprsky podpory.
I psaní pomáhá a Liter je fajn.
23.10.2024 11:02:57 | mkinka
pochybuj - ale ZDRAVĚ - o čemkoli
jen pochybnost tě pohání hledat to další
nadstavbu všeho! / pochybnost solí
chléb vlastní chuti - bez podcenění i bez vyšších falší :)
23.10.2024 10:50:31 | šuměnka