Purgatorio
Ty vrahu zvířat
proč je na potkání zabíjíš
když dětství si prožil s nimi ?"
A kdo se ptá
"v děsivé noci okořelé ?"
Snad sen, že bych spal...
Ale hovno
realita !"
Mé druhé né...Já
odstřelte mě dělo(buci)
znetvořených myšlenek
bestie pekla čeká
bude to božská komedie
Purgatorio
umlč Paradis
nebo tak i pro nic
to maso nicot spaluj
"v kost morku chudiny."
Přečteno 48x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Frr, Sonador, Marťas9, cappuccinogirl, Rafinka, Kan, Pablo Kral, zase já, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)