malinově nahá přijdeš mi
pokud smím
upřímně, nesluší Ti víno
pokud smím, mno
víš, drahý šperk a rtěnka
zda-li smím
Ti nesluší
a přestaň mi skákat do řeči !
musím říct, že smekám
femme fatale, jdi někam...
která chyba byla největší
možná víno, rtěnka, maliny
já
ty ...
sluší / nesluší
- je tohle právě TO, oč tady vskutku běží??
tuší / netuší
- je to jen úhle pohledu - ten relevantní stěží
pokud se ona cítí fajn - (byť ve světle tvých očí
zrovna teď jí to nesluší) - proč téma k tomu točit??
pochval, co dá se pochválit a zbytek zmuchlej třeba
víš, každá femme fatale - má P.O.D.S.T.A.T.U a přebal :)
01.11.2024 07:31:13 | šuměnka
To puzzle chyb je rozložené na stole...a pořád přibývají dílky...*
28.10.2024 19:44:36 | cappuccinogirl