Bratře i Sestro
Ach vulkanická hudbo
hraj pod olistěním podzimního hrobu
v róbě mysli sychravé
jemuž díš kříž
a pokřižuješ se na pátek třináctého
Bratře i Sestro
za matku i za morče
při zpátečnickém vichru popadlých haluzí
z nichž vyteče smůla na květy božích mučenek
ze zmučeného orosení nedůstojných vojsk baboček.
Přečteno 31x
Tipy 10
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, karolinakarol, jort1, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)