musel jsem si to přečíst 4x abych se vcítil do pocitu v jakém jsi to psala a musím říct,že mi nebylo do zpěvu,přeji ti co nejmín takových chvil.
21.03.2008 17:41:00 | Martin Šimeček
Ke konci už jsem byla úplně na dně, takže už jsem to ani neměla sílu dokončit. Ale každopádně děkuji!
15.04.2007 20:54:00 | Alžběta.
je to dobré, hlavně na začátku, pak se mi zdá, že to trochu dře. každopádně celkový dojem-kladný:)
13.04.2007 20:54:00 | paranoidandroid