Anotace: nad hrobem milované osoby je fakt hnusně krutá věc, hlavně pokud znamenal pro Vás vše, je to fakt běz.
To jsou moc smutné okamžiky, když někdo nej nej odejde navždy. Když Ti jen zdrhne holka, je to v tomto srovnání fuk (viz Tvoje báseň výš). Mám chváli? Chválím.
18.04.2007 17:26:00 | Liv
To jsou moc smutné okamžiky, když někdo nej nej odejde navždy. Když Ti jen zdrhne holka, je to v tomto srovnání fuk (viz Tvoje báseň výš). Mám chválit? Chválím.
18.04.2007 17:26:00 | Liv