Šťastný?
Zkus trochu relaxovat, leklá rybko
usedni do křesla
křehce se vznášej mezi dvěma světy
kde bolest uniká
jako vzduch z balónku
Koukni
pro smrt je dnes nádherný den
Budu tvůj prokletý alchymista
..jen dnes
kouzelník z korkových špuntů
Miluješ třešně?
Celá mísa je jen a jen...
tvá
Perfektní den
pro neangažované kulisy
Zkus trochu relaxovat, šedivá siluetko
ulehni na trávu
vznášej se za svitu dvanácti měsíčků
..jen chvíli
Já se mezitím projdu s cigaretou
po benzínové nádrži
Komentáře (4)
Komentujících (4)