Kanula voskem

Kanula voskem

Anotace: .........

Na podlahu všednosti
kane z kohoutku existence
jizva z vosku tuhnoucí...

Mrzne do bledé panenky
a láme jí strach...

(...krystalicky)

Pláče si rudé na hřích,
malé pěsti polyká do bezzubé
a pápěřím halí svou stydlivost

Při pohybu umírá,
(ač nechápe to)
nikdy vlídně nemluvili na ní...

Za nezvedenost
ubližuje jí polední úplněk
(...je druhořadá)

Znovu...

na podlahu všednosti
kane z kohoutku existence
a ani při tom nehlesne...
Autor Lavran, 06.05.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..v životě smutek není příjemný...ale v tvé básni je zvláštně lahodný...

07.05.2007 00:04:00 | Lota

líbí

Krásné!!

06.05.2007 12:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel