Anotace: Jedna z mých básní/nebásní - napsáno málo a přec mnoho.
Pěkná básnička. Každý neseme svůj kříž, ale málo kdo o tom umí i básnit.
04.08.2008 08:58:00 | J.Švihovský
Píšeš tohle... ale jdeš s nadějí... vím to... a je to tak dobře...
15.05.2007 00:32:00 | Voiceless.Messenger
Vadí mi když to nemůžu nijak upravit - a tohle bylo nejsnadnější řešení - a díky za koment
14.05.2007 16:41:00 | Sammi-Kielli
Je vidět,že i Tobě chybí možnost grafické úpravy psaného textu.Je to opravdu jediná možnost jak to na Literu vyřešit a Tobě se to docela úspěšně zdařilo.Je příjemné číst Tvé verše!
14.05.2007 15:14:00 | Fátima