Mýdlová bublina
Anotace: Skládanka vzpomínek, myšlenek a útěchy...
Tolik barev
tolik smutku
zkažený dětství
a hodně nesplněnejch skutků
Vůně mýdla
a krásný zážitky
chvíle kdys neměla
žádný námitky
------------
Bublina uletěla
PRÁZDNO
neuvěřitelný prázdno
zaplnilo to, cos chtěla
jako by zmizelo
všechno cos kdy měla...
Komentáře (1)
Komentujících (1)