Anotace: ponurá nálada
Správně česky se píše "zklamání", nikoli "sklamání". Tyhle věci se hleď doučit, Rozdrcená duše, ať tě nečeká ponurá nálada, až ve škole obdržíš vysvědčení. :-)
09.04.2015 21:32:50 | Adramelech
Promiň opravím to, díky za upozornění. jsem disletik a disgrafik tak asi tím to bude :)
10.04.2015 13:36:12 | Rozdrcená duše.
Občas mívám pocit, že dnešní mladá generace se skládá převážně z dyslektiků, dysgrafiků a hlavně dysgramatiků. :-)
10.04.2015 15:23:47 | Adramelech