První cesta po ránu
nohy po zimě ztuhlé
levá střídá pravou
jen neztratit rytmus....
Uvidět východ slunce a pozdravit jej
vnímat mlžný opar nad řekou
a racky-jak se dohadují
pozdravit v rychlosti KOLEM jedoucí
Cítit ŽIVOT - jak proudí
a být ráda za to, že jsem jeho součástí
...
DĚKUJI