Žijem, hyjé !
Anotace: Jogos Olímpicos de Verão de 2016
.
Hážu oštěpem 300 metrů do výšky
Běhám dokola ostošest
Jsem svědomí
Loupu oříšky
výhra prohra
rána pěst
Středobod vesmíru spí v kočárku
Ta naše dobře načasovaná smeč
Tulíme se ve spánku
smutno se tím odlomí
slzy mám tvoje
klidně breč
Medaili za blízkost
konečné pořadí tátů
vánek podzimu políbí rty
Sedni si ke mně
na stůl
a do ruky židli
Veslujem, veslujem
tam mezi ledové kry
Meu único amor
slunce naložit na vor
--
Oh, ty hry.
Přečteno 586x
Tipy 14
Poslední tipující: Mt. Blanc, jitoush, Frr, ZILA78, Amonasr, Jort, Dreamy, jondys, Kapka, šerý, ...
Komentáře (12)
Komentujících (4)