Anotace: do slabikáře. Věnuji na přání MARKO
...znám jednu hodnou dámu
chová na vlnu lamu
plete svetry se vzory
pak letí k moři na Azory
bere s sebou jehlice
nechce zahálet velice
oplete turisty u vody
v hlavě má všechny návody......./smích/.....Ji.
10.03.2015 21:31:39 | jitoush
.
.
Já mám doma Strašilku,
obejmu ji na chvilku,
chtěl bych mít i Kudlanku,
- kdybych bydlel na zámku.
Proto denně časně z rána,
zdravím pana bonviána,
možná mi to přinese,
dar z tomboly na plese.
Jestli né...tak nevadí,
srdce mé si poradí,
najít cestu za stěstím,
vyhýbat se neštěstím...
.
.
10.03.2015 21:19:52 | Robin Marnolli
Pane Marnolli,
jste v Kudlankově krásném poli.
Co ještě veselého
chystáte prosím sdělit svojí rolí?
Rým? Sem s ním! Jinak vás vyděsím.
10.03.2015 23:21:25 | MARKO
Haha...já tedy radši kolouška než opici s číšnící...
Díky Márty. Musím se řehtat. Dávám do oblíbených jako antidepku "tabletku".
10.03.2015 20:26:22 | MARKO
MARKO.
Vím, že jsem Tě před časem získal svou hořkosladkou poetikou.
Tak doufám, že atributy, které se u mé tvorby snažíš nacházet, jsi v této básni našla, znovuobjevila.
Není o dívkách.
Nevím, jak dlouho se dokáži vyhýbat tématu dívek.
Děkuji za zařazení do oblíbených :)
Stojíš o to, abych pokračoval v říkánkách do slabikáře?
10.03.2015 20:30:25 | kudlankaW