Tak jako si drobounký kvítek
cestu na světlo hledá
je láska vytrvalá, smělá
a jentak odradit se nedá.
…..
drobounká vílenka
sněhová něžněnka
jarněnka květenná
když mezi stébly
odhalí svá křehká
bílá ramena...
a zpívá
a tančí
a cinká
a vábí
a snívá
a věje
a voní
a směje
a zpívá a tančí a cinká
a JeJe...
víš i ty, škarohlíde
skoro jistě
co jen to znamená -
užjetu užjetu ! ... jaro
„a taky?“
čas na naděje
Cicely Mary Barker
...
"Kvítečku v rohu u zdi!
Jsi sám, máš jen svou vůni,
ale když vydechneš,
nebe i zem jsou malé."...(Ping Sin)
28.02.2022 17:57:41 | Marten