Omalovánky
Oceánem pluje vesmír,
lesem tančí s flétnou satyr.
Zamotaný v ostružiní
malý dráček zuby cení.
Pod houbami jelen leží,
mladé lístky na paroží
z větví stromu staletého,
z hnízda ptáků vyrostlého.
Po stránkách knih tečou řeky,
na kamenech z mechu deky.
Květiny se v ptáky mění,
noci zase v rozednění.
Jednorožec - s rousy strakáč -
pyšně hledí - lesní hlídač.
Šneci nesou na ulitách
potoky a lesy v horách…
Mezi nimi plavou ryby…
… Jenom barvy ještě chybí.
Přečteno 247x
Tipy 23
Poslední tipující: Pacik, Fialový metal, kudlankaW, o3_gambit, RadekČ, IronDodo, Sonador, Kan, Marťas9, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)