Lehkoučké ironicky vtipné... není to můj případ, ni styl... Bohu dík! :o)
19.06.2009 20:45:00 | NikitaNikaT.
Výstižné,
i lehce úsměvné,
kdo jednou přečte básně Tvé,
zcela jim propadne :) ...
16.06.2009 16:36:00 | toužím.jít.dál
neřestnice,ženy vnádné,
zájem o ně neopadne,
proč se o svou kapsu strachovat,
každý ví že,
peníze musí kolovat
16.06.2009 01:49:00 | stravla
Nedej Psavče na dekolty,
připraveny měj vždy kolty
kulema jen nabité.
Lihu nikdy nesaj, cvoku,
a vybraných drž se moků:
Víno, mléko pij, i thé.
Přestaň býti hloupým Kubou! —
Pak tě více neoškubou
u sklenky tvé vypité
16.06.2009 00:02:00 | Špáďa
Neřestnice,sladké ale nebezpečné.
*********
A díky za komentíky.Květka.
15.06.2009 21:38:00 | Květka Š.