.
.................................... kdekdo se shání
.................................... po zdroji tepla
.................................... lehko je k mání
.................................... (já se párkrát spletla)
* * *
tolik dní a nocí
tak málo lidí
a skutečné blízkosti
vhodit minci
zmáčknout knoflík
a využít nabídku
studené teplo
prázdné naplnění
zkušené ruce i pohyby
někdy to stačí
někomu
ale čtyřicítka žárovka slunce nenahradí
.
Uřimný, pravdivý, k zamyšlení ale následovat příkladu bych nechtěl.
28.07.2009 23:46:00 | René Vulkán
Rychle nafouknutá (a proto ještě zahřátá) nafukovací panna je určitě taky slabá náhražka tepla čistě ženského...
20.07.2009 02:16:00 | Špáďa
takový zkušenosti, náměsíčnej? aj se spalující vášní? :o)
jinak děkuju návštěvám... za všecko tu :o)
19.07.2009 14:21:00 | hanele m.
:)!!To rozhodně nikoliv a spoustu dalšího to pravé nenahradí..krásná záležitost tahle básenka, má pro mne veliký význam:)..díky..ST
18.07.2009 23:36:00 | T-Mac