já odolal dřív vrtochům
ukřičené ženy
dnes spíš směruji svůj um
na řízek usmažený
:o)
Jiří senior
30.11.2009 17:27:00 | j.c.
Čím vás ženy lákají?
to ví každá druhá
Každá žena potají,
vyhlíží si druha...
Pod bříškem má ukryté
laskominy k chuti
Pro dotěry zakryté!
(jen ať cítí pnutí)
Vyvoleným jinochům
cestička se klene
co odolaj´ vrtochům
ženy rozkřičené...
30.11.2009 12:48:00 | šuměnka
Startovné mne rozesmálo...
Ovšem dnes jsou děvčata "odvážná" až příliš, za mých mladých let tolik (v průměru) odvážná nebyla. Nebo jsem možná neměl to tehdy správné startovné... |;-)
29.11.2009 22:27:00 | Špáďa