Bouřlivá
Rozžhavená chrlí lávu,
za rachotu hromu.
Určitě je ale v právu,
já se bojím domu.
Moje žena je jak Etna,
prostě pravá sopka.
Ač je holka velmi vzletná,
nezbrzdí ji stopka.
Kliku mám, že žena zlatá,
není jako Hekla.
S takovou prý člověk chvátá,
užívat si pekla.
Fudžijama také hrozí,
s tchyní je to těžký.
Jak se bránit pří explozí,
snad jen rychlé běžky.
Přečteno 413x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, synanceia, Analisieren, jaroslava anna, Holis, strašidýlko-střapatý, ilona, enigman, Kars, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)