Sousedky vám při kafíčku,
silné řeči vedou.
Mužům dají po košíčku,
těžko je pak svedou.
Zachovaly sobě víru,
muži, že jsou kanci.
Projedou hned každou díru,
tihle pekel samci.
Časem jedna názor mění,
samota ji tíží.
Večer cítí divné chvění,
když se k lůžku blíží.
Proč by měla lehat sama,
když jí moří touha.
Přestože je slušná dáma,
teď se tiše rouhá.
Za sousedkou nečekaně,
jednou večer zašla.
Vztekem ji hned svrbí dlaně,
když tam chlapa našla.
Pak si daly láhev vína,
sliby berou zpátky.
Na Frantu teď čeká dřina,
ve třech budou hrátky.