Anotace: Tohle není Novoroční, je to spíše můra noční. To se mladým hochům stává, když jim v noci občas vstává.
SEX, SEX, SEX, v první řadě SEX, jinak bychom tady nebyli!!!a ani nepsali.:-)) Vše nejlepší Tobě a Všem do celého nového roku.
31.12.2010 13:22:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Je to zvláštní, ale na to, že máš těch básní tolik, je každá originální. A mě se moc a moc líbí. Jo a velekrásný rok 2011 !!!
31.12.2010 12:36:00 | Dona Quixote
mokré sny lepší než děsivé či žádné
počkej, jak na ně budeš vzpomínat
až jednou nadobro Ti padne...
/ tak nerouhej se, každé slovo kat! /
:D
krásný Nový rok plný mokra a lásky :-p
31.12.2010 12:18:00 | šuměnka
:-)))
Pokud generál salutuje,je připravený obléhat území,pohof.
Tobě taky v novém roce,přeji zraví a hodně psích kousků :-)
31.12.2010 12:16:00 | Danger
I Tobě Psavečku přeji krásný Nový rok, pevné zdraví a stále mnoho humoru jako dosud:-)))
31.12.2010 11:34:00 | CULIKATÁ