Když to, Azore, na mě neřekneš, já na tebe taky ne.
16.01.2011 12:05:00 | Chancer
Proběhl se Azorek
označil si svůj dvorek.
Páníčkovi nechal kost
kdyby toho měl už dost
Oba spolu uhání
ničemu se nebrání...
taky se však nechrání!
Štěňátka jsou milá,hravá
havně,že je to ta pravá! ST
12.01.2011 19:41:00 | Tanzania