I ty frajere,
aby se vlk nažral a koza zůstala celá,
nebo jen tak sranda
a kytka bude obrovská?
08.03.2011 23:01:00 | s.e.n
Krásná Psavečku.....dáreček jsem před chvíli dostala, krásný s láskou darovany a ještě kytičku pro zazmání:-)
08.03.2011 10:47:00 | Tamara
Milé a hezké... jj, lhala bych, kdyby řekla, že nečekám od miláčka nic... jelikož ho znám, vím jisto jistě, že mě něčím potěší, ačkoliv jsem mu řekla... že nej, co mám, je on sám... pokaždé odvětí, že já taky, ale dárečky, ač jsou to někdy jen maličkosti, prostě mi dává z lásky, rád. Samozřejmě mě pokaždé překvapí a v maličkostech je největší krása! Kdo ví, co to bude tentokrát... taky nebude trvat dlouho a čeká nás výročí, za chvílu by to člověk snad na všech prstech nespočítal :o) :O* Děkuju za příjemné počtení.
08.03.2011 08:36:00 | NikitaNikaT.