Angína
Anotace: Nemoci se člověk nevyhne. :-)
Toho dne zašel jsem k lékaři,
sedl si v čekárně,
díval se mentálně,
je to jak počkat si na stáří.
Čekárna plná jest, k zbláznění,
převážně babiček,
co jsou jak na klíček,
tak se to hodinu nemění.
Přišel jsem konečně na řadu,
pozdravím sestřičku,
předám jí kartičku.
"Sestři, jsem nemocný na hlavu."
"Rozumím, jděte dál, dozadu."
Doktor se podívá,
no jo, zas angína,
a já si chystal zas popravu.
Toho dne zašel jsem k lékaři,
prázdno je v čekárně,
léčím se brutálně,
doma jsem, čas je už k večeři.
A pak se ponořím do peřin ...
Přečteno 669x
Tipy 21
Poslední tipující: Lina, Lola Black, Iv, Jacob P. Verlaine, whiolet, její alter ego, Houda, tato22, Miroslav Možný, Pythonissa__, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)