Anotace: Báseň je o člověku, který si totálně zpackal život a teď toho lituje.
Zhuntovaný alkoholem
sedím, žílou proudí hlína.
Mnoho vojsk již prošlo polem,
jsem vosková figurína.
Tento kousek mě dostal do kolen. Už mi snad i slova dochází, jak mám vyjádřit to, že se mi to fakt líbí.
25.07.2012 20:57:19 | Lina
Pohádky v dnešní době hyenismu, již nejsou IN. Ty časy již skončily. Je na vás mladých, jestli si je dokážete vybojovat zpět. Mám stejné zoufalé pocity, jako Ty. Osudy bezdomovců a zoufalců mi nejsou lhostejné a když mohu - pomohu.
09.03.2012 11:21:37 | vandule
První dvě sloky jsem asi tak úplně nepochopila, zbylé dvě už ano a ty byly napsané hodně dobře.
21.02.2012 16:51:56 | Anne Leyyd
jo, takových lidí je víc, jednoho potkávám každý den v jedenáct hodin večer, jak jde od zastávky, ten už je TOTAL ...
24.08.2011 14:33:00 | CRASH
...tak mě to oslovilo...trochu vím o čem je řeč...líbí se mi to ...
24.08.2011 14:09:00 | kuskus pruhovaná