Unavená...
Anotace: únava se bere všude, jo únavou to bude
Unavená smrt kosu brousí
zabíjet se jí nechce, ale musí
Unavené jitro, až pada rosa
každé ráno stávat, holka musí bosa
Unavený měsíc, bledne nad obzorem,
každý čvrtý týden říká sbohem
Unavený stařík, bolesti zavřené má oči
přeje si, ať brzo...
ta muka skončí!
Unavená báseň plahočí se světem,
aby recitovala nám poslední vzkaz,
že nejvetší zlo se někdy skrívá právě v nás!
Unavená smůla na paty se lepí,
když člověk smůla má,
to vidí i slepý!
Unavené slunce, zachumlané v modrých peřinách
O temnotě sní ve svých snách...
Unavené písně zní do noci
ne, už mi není pomoci.
Únava mě v rukách drtí
ne já se nemusím bát
té smrti!
Komentáře (0)