***
Bolo to to popoludnie
keď si sa tak milo
osýpala pehami slniečka
ktoré som doniesol
len tak vo vrecúšku preto
aby som ťa ožiaril prianím
všetkého najlepšieho k meninám
i keď neviem ako sa voláš
lebo som voľakedy hovoril
len cacko a miláčik
a ty si
vravela netáraj
vrešťalo
prsníkom si zakryla tvár
tak som nevedel
či je to baba alebo naozaj chalan
čiže môj
začul dovi
a
prebral sa na bruchu
mojej ženy
volá sa … menuje
šepkám jej do ucha číčo … Erži
***
Erži je menšina?
Slovensky moc neumím, vysvětli mně prosím tě: "prsníkom si zakryla tvár". To jako náprsenkou, či čo?
05.03.2012 19:12:45 | Aťan
Erži se mi líbí :-), ST
05.03.2012 16:55:37 | kočkopes