Nový
Anotace: Nový Něco končí, znovu začnu s čistým štítem. Stejně jako kniha, začínající...
Sbírka:
Myšlenky
Nový
Něco končí,
znovu začnu s čistým štítem.
Stejně jako kniha,
začínající čistým listem.
Nabírám zkušenosti,
k životu nový nádech.
Zcela svobodný,
cítím vítr v zádech.
Život nechci promarnit,
nic z toho co mi bylo dáno.
Řídím se tím,
že slunce vyjde každé ráno.
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: robbiP, Metal Lady, tato22
Komentáře (0)