KDO MŮŽE, PÍŠE O MÚZE
Anotace: i když moc nemůže
MÚZA
Píši vše, co múza napoví
škoda jen, že o formě
rýmu, rytmu, moc neví
Každý verš má cenu svou
byť krátký ve větách dvou
však s myšlenkou "dlouhou"
MÁ SEBEKRITIKA
i vás se teď týká
Vím, místy bez smyslu
i život je plný nesmyslů
Ale přece - to si zapište
Budu „básnit“ i napříště?
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Atilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)