Anotace: Vím, že to nestojí ani za okousanou tužku, ale možná...
Sic je život hra co bolí,
smrti vstříc jít? Posloucháš se?
S kosou v krku hůř se mluví,
natož s mozkem v předzahrádce.
Chceš se zabít s elegancí?
Nech se přejet vlastním vozem,
nebo nápad ještě lepší,
zastřelit se pod ochozem.
Prve však nech byt svůj vzplát,
nejlíp s věnem v skrýši.
Statek také musí kát,
s ohňostrojem k výši.
Vzít si život dobrovolně?
jenom sobec tohle zkusí.
Nejsi jeden člověk v domě,
tady stovky srdcí visí.