MYŠLENKY
Co mají říci lidem světu
když obíhají celou planetu
Nestojí - stále jsou v běhu
roznášejí lásku radost něhu
Vrývají se do vody i sněhu
Možná rodí se už až v kosmu
do duší nám vnikají i ve snu
LOTOVÉ nebo ŘEKOVÉ
V hrníčku
maličkém čaj kávu pili
s odtaženým
malíčkem
Nad poměry
si tak žili
Nic neměli
Osaměli
Zkameněli
Byli z nich
Lotové
nebo Řekové A je to
hotové