pták
Anotace: není nám souzeno
chtěl bych být jako pták
vznášet se po obloze
vzlétnout vysoko do oblak
ale vypadám uboze
slyším ,Hloupý'
,Vždyť nemáš peruťě'
jak telegrafní sloupy
stojím jen nehnutě
létat já nikdy nebudu
mám z toho noční můru
dělal bych v nebi ostudu
rád bych vzlétl vzhůru
Komentáře (0)