Anotace: ...
Znám ty cesty, cesty zpátky
vedou zkratky
na počátky
Znám ta místa, místa trasy
dávno spící časy
rozmazávající řasy
Znám ty cesty, cesty zpátky
vedou zkratky
na počátky
***
Jdu tou cestou, cestou zpátky
slepých duší křižovatky
v dlaních jen hrst jinovatky...