UŽ NEJSOU
V slaboduchém rozmaru
o lásce sní
prostořece peprná panna
jako hrdinka kultovních románů
jak teple to zní
a vlhce zrána
tak mít tu muže
a jeho hrubé dlaně
co umějí uspokojit
a utišit rozpálený chtíč
jen kousek jeho pružné kůže
a neodolatelné zbraně
co dokáží tak citově opojit
a možná i víc
tak mít tu pořádného chlapa
uvnitř
s duší dítěte
a napovrch
s uhrančivým pohledem válečníka
co pro svojí ženu a vlast
dá své srdce všanc
jako překážkám a nástrahám
a jeho vřelé obětí bude slast
a šarm jakož glanc
nenechá mě pocitově chladnou
jen se obávám
že takový už tu nejsou.
Přečteno 474x
Tipy 9
Poslední tipující: Aťan, střelkyně1, Psavec, Kett, zaba.zuzla
Komentáře (4)
Komentujících (4)