vysvobození
Tabletka, co by tě otupila,
Tabletka, co by tě udělala šťastným,
Tabletka, co by tě udělala někým jiným.
Ale z hnusného světa by ses vysvobodila.
Ale ani všechny drogy na světě,
ji nezachrání před ní samotnou.
Nedá se to popsat v jedné větě,
ale člověk ve chvíli netrpí duševní nahotou.
Nebo snad lepší je,
sebrat žiletku a život skončit úplně.
vyvraždit tělesné legie,
je lepší než se klíčit v životě
Komentáře (0)