opilecká revue
Anotace: Tímhle se určitě neřiďte!
ležela v peří
jenom pár vteřin
ale když vstala
tak vypadala
jak malé housátko
on ležel v louži
po huse toužil
a když se snažil vstát
začal si naříkat
že, je jak prasátko
leželi spolu
po alkoholu
v jediné místnosti
probouzejí kosti
jdou dělat robátko
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)