Voňavá dívka
Anotace: Vegetariánky prominou.
Miluji Janu řeznici,
dívku tak skvěle vonící.
Ostatní ať mi prominou,
vyhrává šunkou, slaninou.
Odmítám cizí voňavky,
též další drahé přípravky.
Stačí mi vždycky po ránu,
svádivá vůně salámu.
Večer pak luštím tajenku,
zda cítím ještě tlačenku.
Skopové já fakt nemusím,
však kozičky rád okusím.
Přečteno 491x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, CULIKATÁ, Linzerka, CORONATION, Zamilovaná do nezamilované doby, střelkyně1, Santara, zaba.zuzla
Komentáře (4)
Komentujících (4)