***
Sdílím s tebou tělo holé
až slepecké bílé hole
zavedou nás oba na scestí
protože
když se koupou celá nahá
potem her už uondaná
stále ještě klečím v ústech tvých
procitám
očí lesk však nepřivírám
chvilku chvil já stále vnímám
skrupule se válí opodál
pojď do mne
slyším tiché zasténání
už nic není co zabrání
podlehnout těm žhavým nástrahám
bráním se
proto honem ještě říkám
je to z lásky podotýkám
utápím se v slovech neřestí
a proto
teď jsi moje náruč celá
po konečky uzardělá
ozývá se výkřik vrnění
nevnímám
do tebe se líně sunu
kus svých citů bez rozumu
knihu v lůně něžně rozvírám
počtení
první stránka zlatý podpis
na záložce jasný jaspis
a ten závěr prostě šílený
jako my
nevím která ruka moje
v ústech mám jazyky dvoje
stejně ještě vsáknout více chci
napořád
s pokušením dostát slovu
ještě jednou zas a znovu
do ouška jen lásko zašeptám
vždyť přece
tolik roků co se známe
si své těla hříšně lámem
do sebe však lépe skrčená
pohádka
o tom jak ta bílá víla
ze snů pravdu odrodila
do náruče ďábla zakleslá
potají
sen je jenom obraz skutku
co se nevlez do
žaludku
vyvržený každé úterý … pa v pátek tento
***
tak tá forma ma dostala.. aj obsah.. celá ma dostala niekam... kam? neviem presne, ale je tu fajn :-)))
26.04.2012 11:20:48 | gallatea
Pročetla jsem to tak i tak, tučně, obyčejně, pospolu. Velice se mi to líbilo!
27.03.2012 23:29:51 | zaba.zuzla