ZELENÁ VLNA
Anotace: VZRUCH ZPŮSOBENÝ ROZHLASOVÝM HLÁŠENÍM
Na dálnici jde chodec
Podivím nebo blbec
Jde z něho zas strach
Zmatený či sebevrah
Nebo hra na adrenalin
Co tomu říct už nevím
Dokonce v šedém obleku
Je mi z toho až do breku
Komentáře (3)
Komentujících (2)