DŮCHODOBRANÍ
Anotace: Dny vyplácení důchodu jako mezníky žití v pozdním věku.
Oslavuji den důchodu braní
není to sláva ani k popukání
Tentokrát mi nebylo do smíchu
Vše se dělo bez povyku potichu
Čas života tiká dál jakoby nic
jen já jsem stár o celý měsíc
Čekám dá-li náš stvořitel dobrota
ukrojit mi další měsíc z dortu života
Vím - vás se to tak moc netýká
když „kontrolka“ ještě nebliká
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Pelican, Boudicca, Linzerka
Komentáře (0)