U chlapa vnitřní odpor vůči čemukoli je přikryt obranným krunýřem opačného charakteru.Znám to,jsem takový!
10.02.2013 23:16:29 | Bakchus
Asi jsem dyslektik, ale mně se ty verše vážně špatně čtou, jednotlivá slova mi na sebe nenavazují ani stylem ani rytmicky, resp. připadá mi, že jsou skládaná poněkud násilně, aby to ve výsledku dalo rým.
Jinak, poznávám v tom několik lidí, které ovšem považuji spíše za svou krevní skupinu než jiné...
20.07.2012 01:25:52 | Helena Buchtová
Tak na to kašli a jdi si číst lepší, neveršované básně :) Já nejsem básník, jen zrýmovávám jisté zážitky, či pocity. :)
20.07.2012 21:26:11 | vandule