Zvědavá
Anotace: hravě - prý je všechno, všechno v hlavě ... nebo v hlavni? ... no nevím, možná, že to není to hlavní ...
Sbírka:
Hraní si se slovy ...
Kolik je v řádku not
... kolik je v botníku bot ...
kolik je na nebi hvězd
a kam, kdybys mohl ovšem, samozřejmě, chtěl bys mě s-vést?
Kolik je dun na poušti,
... kolikrát člověk opouští ...
a kolikrát by se chtěl vrátit ...
nebo raději hned a všechno ztratit?
Kolika lidem mám se prý omluvit
z kolika situací chci se vymluvit
kolikrát se takto ptám
a odpovědi ... no jasně ... té se přece takto krásně ...
jen tak
ztěží
... léta běží ...
dočkám, nebo nedočkám?
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)