nad zlato sůl
vyjádři pocit solí
ať bílé krystaly
co na čele ti zůstaly
ať připomenou
že i když zdá se pohár plný
nejsi na kolenou
a třeba ochutnej,jen mezi rty
to místo na krku
a pak vem štěstí za ruku
a dopřej srdci rychlejšího tepu
jen o tom s nikým nemluv
ještě se klepu
trochu se bojím
tak v koutku stojím
a dokud úsměv tvůj nezvadne
věřím že obloha nám nespadne
a bude na nás z vesmírného ochozu
v tom vysokotepém provozu
dohlížet..a pozor dávat
asi se loučím,nebudu mávat
jen jedno ohlédnutí
...hledím v zem
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, hanele m.
Komentáře (6)
Komentujících (4)