Lo(so)sování
najít si ten správný proud
... a nechat se jím unášet ...
jen tak si v mysli myšlenek myší prostě plout ...
a verše ...
- nelže? -
či nelze ne-snášet ...
... vajíčka? ... zajíčka!
...za - jíčka ...
jíška ..
jíš ka? ...
karamazovi - prý bratři - rodinné vazby a souvislosti
- kosti - dosti .. bolo ..
no tak třeba teď to kolo :-)
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)